ALFA PLUS Makarska : Nekretnine - prodaja i najam

  HrvatskiEnglishРусскийDeutschItaliano

Pretraga nekretnina

Favoriti

Ostale usluge

Messaggio
 • This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By clicking on 'I agree', you agree that we can place these types of cookies on your device. View e-Privacy Directive Documents
 • Nekretnine na prodaju, Makarska rivijera
 • Zemljišta
 • Stanovi
 • image
 • image
 • kontakt
 • image
 • image
 • image

Garsonjera u centru grada - NOVOGRADNJA

Stampa Email
Price 92.690 €
Price per m22.648 €
Address Makarska
Area 35 m2
Type Garsonjere i jednosobni
Categoria Prodaja
Code S-436
kat1
NovogradnjaNovogradnja
KlimatiziranoKlimatizirano
Stan u zgradiStan u zgradi
DizaloDizalo

Garsonjera u novogradnji sa liftom u centru grada, udaljena od gradskog trga i tržnice samo 150 metara. Površina garsonijere je 35,65 m2 i u naravi se sastoji od hodnika, kupaonice, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonice te lođe sa pripadajućim vrtom.
Garsonijera je smještena u prizemlju zgrade u izgradnji.Zgrada se gradi po visokim standaridima gradnje, u stubištima će biti brački kamen i pocinčana ograda, kao i vanjska ograda na balkonima.Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni.
Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termoizolacijskim staklima. U sve stanove se ugrađuju sigurnosna „Blindo“ protupožarna vrata visoke kvalitete, a unutarnja vrata su furnirana  bijele boje.U kupaonicama se postavlja podno grijanje, visoko kvalitetna keramika, sanitarije, tuš kada većih dimenzija sa tuš kabinom, kupaonski ormarić sa umivaonikom. Ako se stan kupuje u izgradnji kupci imaju mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku.Sve prostorije u stanovima dolaze  sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sobe u stanovima  kao i dnevni boravak će biti klimatizirane. U dnevnom boravku jedan zid će biti obložen dekorativnim bračkim kamenom. Završetak radova planiran je do 6. mjeseca 2019. Slike su simbolične i namještaj nije uključen u cijenu. Cijena parking mjesta iznosi 7.000 Eura a garažnog mjesta 1.100 Eura/m2.

Garsonjera u centru grada - NOVOGRADNJAGarsonjera u centru grada - NOVOGRADNJAGarsonjera u centru grada - NOVOGRADNJAGarsonjera u centru grada - NOVOGRADNJAGarsonjera u centru grada - NOVOGRADNJAGarsonjera u centru grada - NOVOGRADNJAGarsonjera u centru grada - NOVOGRADNJAGarsonjera u centru grada - NOVOGRADNJA

Contact agent

Slavko Đurić-upravni pravnikAgent Slavko Đurić-upravni pravnik
Mobile +385 (0)98 831 723
Home Garsonjera u centru grada - NOVOGRADNJA

Izgledi vremena

Tot. visite contenuti : 144916

Podijeli sa prijateljima

Podijelite ovu stranicu preko mrežnih servisa

Upoznajte Makarsku Rivijeru

Makarska Rivijera